Kiharcoltuk, megcsinálták!
2013. november 06. írta: városjáró

Kiharcoltuk, megcsinálták!

Volt érte egy kis küzdelem, de végül Váczi János XII. kerületi alpolgármester többnekifutásos ígérete után a kerület kijavította a Szt. János kórház mellett futó járda hosszú évek óta fennálló folytonossági hiányát és nem rég kidöntött védőkorlátját. Sőt, túlteljesítve a tervet - s túllépve kissé a reális költségkereten is - az elmút héten U-korlátokra cserélték a korábbi girbe-gurba, hiányos darabokat, továbbá döngölt hidegaszfalttal töltötték ki az eredendően öntött aszfaltos járda hézagait. Reméljük nem egy idényre szól majd a megoldás!

Volt...dios (12).jpg

dios (10).jpg

Lett!2_2.jpg

4.jpg

1_1.jpg

A hiányzó fák pótlása, netán a vermek leburkolása sajnos nem történt még meg. Ezzel tehát továbbra is adós az utca kiemelt fasoráért felelő Főkert Zrt. és a Fővárosi Városüzemeltetési Főosztály - noha a szükséges bejelentés rég megérkezett az ő asztalukra is. Reméljük, ami késik nem múlik!

Rajtunk nem fog!

 

UPDATE 11.07.
 Főkert Zrt. válasz 

Budapest, XII. kerület Diósárok utcában szeptember 02-án 6 db fa kivágása történt meg. 2013. évi őszi ültetési tervünkben sajnos csak 3 db fa pótlása fért bele, de 2014 tavaszára beterveztük a többi hiányzó fa pótlását is. 

Budapest, III. kerület Árpád fejedelem útra 2013. ősszel 11 db hársfa kerül kiültetésre.

Jól hanzik az igéret, csak hát több ponton is sántít.
Bővebben
 ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr885618727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása