Térképpel igazolja korábbi állításainak cáfolatát a BKK
2013. május 07. írta: városjáró

Térképpel igazolja korábbi állításainak cáfolatát a BKK

Nicsak, a Földalattin minden gond nélkül tudta frissíteni térképeit a BKK...

térkép M1.jpg

Csak nem az van mégiscsak, hogy a BKK hivatkozása ordas nagy kamu volt? Vagy netán megsértették a saját elveiket, és az állítólagos szerződéseik ellenére (amivel egyébként nem is rendelkeztek, úgyhogy az sem tiszta hogy mire is hivatkoznak hónapok óta) újrahasználták a térképalapot?

Valami itt nagyon nem stimmel! Amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a BKV - túllépve a közérdekű adatok megismerésére vonatkozó válaszadási határidőt - máig nem küldte meg az BKK állításait igazoló  szerződéseket. Tehát nagy valószínűséggel nincs és nem is volt a két társaság tarsolyában semmi, ami igazolta volna valaha is mentegetőző hivatkozásaikat. Nem nagy eredmény. De nagyon is jellemző.

S hogy jutott-e előrébb a térképügy mindezen felismeréstől? Sajnos nem. Ám egy dolog mindenképp világossá vált a téma megpiszkálása kapcsán: Hogy aki kamuzik, azt hamarabb utolérik, mint a egylábú sánta kutyát... társuljon bármekkora fölényesség is mindemellé. 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr485286129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aulisho777 2013.05.22. 16:56:11

Esetleg mégis volt egy szerződés hosszabbítás vagy egy közbesz. értékhatár alatti egyedi megrendelés?
Vagy csak a BKV lépett volna a BKK helyett?
süti beállítások módosítása