E heti szemeléseink
2013. április 24. írta: városjáró

E heti szemeléseink

A jarokelo.hu oldalát szerencsére már nem kell bemutatni. Az OTP sajátságos belvárosi privátparkolójának bemutatása óta országos ismertségre tett szert - nagyon helyesen. Blogunk már indulásuk óta nagy "beszállítója" az oldalnak. Ami ezután csak erősödni fog - ahogy fővárosunk szutyvadék városüzemeltetését ismerjük. 

Friss helyzetjelentéseink az alábbi linkeken olvashatók. Ezúttal a "piszkos munkát" (vagyis a felelősök felkutatását és a hibák bejelentését) a járókelősökre bízzuk. Reméljük, sikerrel járhatunk így is. Ha egy hónapon belül ez mégsem jönne össze, akkor bedobjuk magunkat ismét. 

Íme, e heti találataink:

Corvin közi hanyag anyag

Huplivilrág a Daubnernél

Kórház járta kontár járda

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr45245198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2013.06.07. 13:05:39

Több mint egy hónap telt el, de egy kivételével még csak visszajelzés sem jött az önkormányzatoktól. Ahonnan meg igen, ott sem készült el az ígért javítás.
süti beállítások módosítása