Beinduló projekthonlapok - kis testi hibákkal
2010. február 08. írta: városjáró

Beinduló projekthonlapok - kis testi hibákkal


Választási év van. Ez abból is érzékelhető, hogy városvezetőink nagysokára beindították végre a Belváros átalakítását bemutatni hivatott honlapjaikat. Hónapok óta várt hiányokat pótoltak - bár gyermekbetegségeik még így is szembetűnők. Főleg látványtervek és ütemezések tekintetében. Előbbiek között találhatóak ugyanis már bevallottan meghaladott látványtervek is, utóbbiak pedig konkrét dátumok mellőzésével nagyolják el az olvasók számára a várható elkészülési határidőket.

Újfőutca Projekt

Budapest Szíve Projekt 

Ezt a bizonytalanságot ráadásul tovább erősíti egy témába vágó friss cikk is a HG.hu-n. Miszerint kétséges a Roosevelt tér felújítása.

Nos, engem nem lep meg ez a kétség. Borítékolható volt. Mint ahogy borítékolható a Ferenciek terének át nem építése is - legalábbis az első-második (századik) ütemben.
Látható volt már a kezdetekben is, hogy elrugaszkodott, és össze nem egyeztetett vágyálomhalmazokkal van tele ez az egész tervkatyvasz. Csak idő kérdése volt, hogy "hivatalos szinteken is" kiderüljön. S lám rájöttek, hogy túl sokat akartak markolni, miközben a realitáshoz közük nem sok volt...
Mert hogy a tervek egy része fölöslegesen gigantomán volt - az egy dolog. De hogy mindezt valakik szívrepesve el is fogadták - nos az meg már a másik dolog. És ez sokkal veszélyesebb!



Jelen állapot...


... és a megboruló tervek

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr401739000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása