A jövőből jött ember
2008. november 15. írta: városjáró

A jövőből jött ember

Jó kis időutazós magyar kalandregény kerül hamarosan a könyvesboltokba.
 
Egy fiatal történelemtanár furcsa véletlen folytán visszarepül a II. világháború idejébe és kis híján megváltoztatja a történelmet.
 
Főhősünk eleinte meghökkenve figyeli az őt elragadó eseményeket, végül megadja magát a szokatlan jelenségeknek és elindul sajátos álomutazására, hogy a történelem alakításában maga is szerepet vállaljon. Élményein keresztül bepillantást nyerhetünk a '40-es évek Budapestjébe és megismerhetjük a háború sújtotta Európa számos elhíresült helyszínének korabeli életét is. Csakhogy a sors nem ifjú tanáremberként osztja rá a feladatokat, így újra meg újra szembesülnie kell a történelmi alakváltozások nehézségeivel.


Az időutazás azonban veszélyes vállalkozás: a jelenbe vissza is kell térni, ám ezt többeknek is nyomós oka van megakadályozni...
 
Érdemes kézbevenni! Érdemes elolvasni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr75769721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása