Király utcai utánlövés
2008. február 12. írta: városjáró

Király utcai utánlövés

Nem könnyen, és vajmi kevés konkrétumot említve, közreadta végre Király utcával kapcsolatos álláspontját a VII. kerületi vezetés.

 

A Király utcában – ismereteink szerint – az ottani önkormányzat megállapodott egyes építkezőkkel, hogy elvégzik vagy fizetik a Király utca rongálásából eredő károk javítását. A nagyobb építkezések befejeződtek vagy ahhoz közelednek. Újra felmérjük a helyreállítás mértékét és költségeit. Ez 20 millió Ft körülre várható. Valószinűleg egy átmeneti helyreállítás kell először és későbbi időpontban a teljes helyreállítás. Tönkretették a keresztutcáknál lévő emelt részeket, a mi oldalunkon a Kazinczy és Holló utcánál a járdafüleket. Nagyobb sérülés látható még a járdákon az aknafedeleknél is. Ha valaki végigsétál a Király utcán, láthatja, hogy sok helyen most is tiltott helyen parkolnak autók, ami szintén nem használ a járdáknak, és a különböző utcabútoroknak.

Összegezve, a Király utca az átépítés után sokkal szebb lett. Az építési forgalom nagyon megviselte, de ennek helyrehozatala sokkal olcsóbb, mint ha bizonytalan éveket várva történne meg az átépítés.

Gergely József
alpolgármester

  
> A teljes cikk szövege ITT
olvasható <

Balkánba oltott Európánkban, a következmények nélküliség országának abszurdisztánján már ez sem kis fegyvertény.

 

 

illusztráció: origo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr89336571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hadrian VII. · HTTP://KONZERVATORIUM.BLOG.HU 2008.02.16. 18:31:05

Hát mit mondjak, járok arra néha, és igazán gyönyörű...:(

Én vagyok 2008.06.24. 15:06:49

Mi szedte fel itt a követ? Nálunk építkezéskor a teherautókkal felállnak a járdára. Az emelőkocsik is úgy támasztják ki magukat, hogy félig a járdára lógnak. Besüllyed a járda és az aszfalt. Pár hónappal később pedig eltörik a víz- vagy gázvezeték.
süti beállítások módosítása