Kapusítva (Vörösmarty utca 39.)
2015. december 16. írta: városjáró

Kapusítva (Vörösmarty utca 39.)

Több, mint 6 éve írtam egy kapukereső játék kapcsán a Vörösmarty utca 39-ről. A kérdés arra vonatkozott, hogy vajon hogyan járhatnak be a házba, ha nincsen rajta kapu. Kiderült - a szomszédból.

Azóta erre a megoldásra már nincs szükség. Helyreállt ugyanis a rend a házikón, s immáron újra közvetlen kapcsolata van a Vörösmarty utcával. A beruházás, melynek keretében mindez megtörténhetett, a szomszédos Andrássy út 66. komplett felújítása volt. A munkálatok - legalábbis külső szemmel figyelve - befejeződtek. A renoválás keretében ráadásul a sugárúti palota is új bejárásokkal gazdagodhatott.
Az ingatlanok tulajdonváltási hátterének legfrissebb morzsáit ezúttal nem szedegettem fel. Reméljük e felújítással nyugvópontra juthatott az is.

vörösm.jpgkaputlanul (2009. március)

 vor39.jpgkapuval (2015. december)

 

a66.jpgAndrássy út 66.

 A bérpalota felújításának képgalériáját a kivitelező cég Facebook oldalán lehet bőséggel megtekinteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr348177604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása