Mi lenne ha egyszer végre nem hazudnánk önmagunknak?
2014. október 01. írta: városjáró

Mi lenne ha egyszer végre nem hazudnánk önmagunknak?

Lánchíd utca: reggel kinyitották, délben bezárták

Azt utálom én a politikusban meg a csinovnyikban, hogy ha már a nyakáig benne van a maga tojta szarban, még akkor is azt köpködi, aki erre felhívja a figyelmét. 

Mert lehet hogy a tervezők és a megrendelők a Várkert bazár környezetének közlekedési megtervezésekor eredetileg már nem számoltak menetrendszerű buszforgalommal, mert azt gondolták (balgán persze), hogy mostanra (vagy netán már korábbra) rég készen lesz a budai fonódó villamos beruházása, így azon túl nem kell egyéb tömegközlekedési folyosókra tervezniük. Lehet, hogy már átmenőforgalommal sem számoltak, mert a gyalogospreferencia volt számukra a prioritás (bár 2x1 sávos alsó rakparttal és hiányzó Erzsébet hídi fel- lehajtóval ez már akkor is elég ostoba prioritás lett volna). De oké! Lehet hogy ez volt a kezdeti álom. De akkor mi a franckarikáért hazudozták havonta, hetente, naponta, hogy minden rendben van? Nem beszélve a maguk szabta átadási határidők sokszoros túllépéseiről, és a kényszergyorsítás okozta kivitelezési elkúrásokról? Miért sodorták magukat ilyen méltatlan, szánalmas és nevetséges helyzetbe ahelyett, hogy az ide vezető tév- és kényszerutak kanyarjairól adtak volna őszinte és beismerő tájékoztatást?

Egyszerűbben szólva: Mi lett volna, ha végre-valahára "emberként" kommunikálták volna le ezt a projektet (is)? - beismerve a dolgok szétzuhanását, és az olvadó jégtáblaként szétcsúszó ütemezés okozta kényszermegoldások szükségességét. Megdöglött volna tán a lovuk?!

neo.jpgKőbe vésett elkúrás szentesítve

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr256751279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása