Rendbe szedett megálló
2013. március 18. írta: városjáró

Rendbe szedett megálló

Posztunk és többfrontos bejelentésünk nyomán a BKV az elmúlt héten - két nap alatt - rendbe szedte a Fogaskerekű "Szt. János kórház" megállójának félbehagyott, romos részeit. A megrogyott vaskorlátokat új alapba állították, illesztéseiket újrahegesztették, a középső merevítőelemeket pótolták és a korlátok friss festést is kaptak. A járófelület és a lépcső szétzúzódott, lehullott térkőburkolatai helyett stabilabbnak tűnő betonborítást készítettek.
A megállóperon támfalának egyéb sérüléseihez azonban nem nyúltak, egyéb állagóvó munkára sem került sor - noha a károkozó munkagép kötelező felelősségbiztosításának terhére a BKV komplexebb javítást is végezhetett volna. Így kissé furcsa látni, hogy a profin javított korlátok mellett a megállóperon támfalának romossá vált sarkát továbbra is úgy hagyták. Ráadásul a munkálatok utáni törmelékek teljes elszállítását sem oldották meg. 

A rendbehozatal egyébként kettő munkanap alatt elkészült. A javítás alatt az időjárás az októberivel megegyező volt. 

Köszönjük!

Képek később!

fogas1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr335141379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.03.18. 17:16:26

"A javítás alatt az időjárás az októberivel megegyező volt."

- De csak megegyező, és nem az októberi.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2013.03.18. 18:52:21

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Félreérthetően fogalmaztam? Vagy nem jött át teljesen az üzenet? :)

cyan 2013.03.18. 21:58:24

Holnap megyek a Jánosba látogatni, csináljak képeket a megállóról? :))

retek. · http://csakaszepre.blog.hu 2013.03.24. 15:15:41

A szegény Fogas megállóira ráférne egy kis kipofozás. Olyan elképesztően sokba nem is kerülne, csak kis javítás, némi aszfalt, festés és táblacsere. Na meg akarat és igényesség.
süti beállítások módosítása