Építészeti tábor gyerekeknek!
2012. június 14. írta: városjáró

Építészeti tábor gyerekeknek!

2012. július 9-13. és a 2012. július 16-20. heteken, hétfőtől – péntekig, reggel 9-től délután fél 5-ig nyári építészeti-várostörténeti tábor indul gyerekeknek Beleznay Éva építész (Budapest volt főépítésze) vezetésével a belvárosi FUGA-ban!

Felfedezzük Budapestet gyalog és gondolatban, írásban és kreatív eszközökkel. Minden napra jut egy séta és szabadtéri játék, de nem maradhat el a beszélgetés, mesék és irodalmi művek megismerése és a zene, éneklés sem. Rajzzal, modellezéssel, montázzsal a napi témát jelenítjük meg. A nap elején és végén kirakós, logikai és társasjátékok, Budapest történetét bemutató könyvek várják a gyermekeket. Városi barangolásaink során megfigyeljük a kővé vált állatokat, embereket és növényeket az épületdíszítéseken, és pénteken mesét írunk róluk. A hét során egy társasjátékot is elkészítünk. Táborozóink így hétvégén sok új élménnyel, és néhány tárgyi emlékkel is térhetnek haza.

Tematika:
Hétfő: Budapest múltja
Kedd: Duna és víz
Szerda: Zöld a városban
Csütörtök: Budai Vár
Péntek: Budapest ma

Bővebb információk, árak: FUGA.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr234587759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása