Haris köz reload
2011. április 14. írta: városjáró

Haris köz reload


No kérem, egyszer minden megoldódik - vagy legalábbis megoldódgat. Így történt ez a Haris közben található - pallókkal fedett, szedett-vedett - mélyépítési
munkaterülettel is. Hosszú hónapokon át tartó bürokratikus és fizikai botorkálás után visszaállt végre a korábbi - szegről-végről elfogadott (vagy csak megszokott) - állapot. Kellett ugyan hozzá bő egy esztendő, de ami késett az (majd)nem múlott. Ungárise specialitét, de legalább nem kell már mit kerülgetnünk. És viccet félretolva, ezt nálunk előrelépésként kell értékelni!

Köszönjük Ötker!


több éven át... 


...s napjainkban

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr132827081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2011.04.16. 19:09:35

Hát... ez engem arra emlékeztet, mikor a vendég vörösboros poharát ráejti a világos szőnyegre - majd sietve rátesz egy virágvázát...
Ha nem is szép - de legalább echte Magyarosch :-(

pösti 2011.04.17. 01:08:18

Mióta is vájják azt a "pinceplazát"(lásd:Haris-Váci sarok)?
Van valakinek bármi infója a Parisi udvarral kapcsolatban?Tudtommal erőteljesen ürítik, és azt pletykálják, hogy a Jégbüfének is menni kell...

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2011.04.17. 11:50:49

szerintem vagy 5 éve...
a párizsi épületéről utoljára annyit olvastam hogy el akarta adni az önkormányzat - két másik épülettel egyetemben. hogy ebben a panamában hol tartanak most, nem tudom sajnos.

KungMester (törölt) 2011.04.19. 20:21:34

A Made in World Center bányászati feltárásait és sitt-eltüntetését hívatott szolgálni a fenti hungarikum. Gondolom azzal érveltek a Tóniéknál, hogy mégse állhat ott évekig konténer a Váci utca elején. Ha azt a területet beszorozzuk egy 20 köbméteres, sittes konténer terület-foglalási engedély árával, amit visszamenőleg 5 évre felszorozunk . kiderül, hogy itt valami nagyon nem gömbölyű. Vajon el tud számolni ezzel az összeggel az önkormányzat, vagy hagyományos magyar mutyiról beszélhetünk...? Oknyomozók, a téma a Haris köz kellős közepén hever!

Lipot 2011.05.20. 15:21:47

Én mint itt élő tudnék nyilatkozni, a Made in Wolrd Center barbár, mindenkit megvesztegető, és anyagot elspórolt beruházásáról.. Sajnos, mint minden mostanában az országra jellemző módon ez is elmismásolt dolgok közé tartozik! Amint az előző hozzászóló is említette, se közterületi díjat nem fittek, pedig 5 éve használják a területet, ahová a tervek szerint mozgólépcső készül. Sokakban felmerült a kérdés és tiltakoztunk is ellene az önkormányzatnál, de semmi nem történt, ha az utcát teljesen lezárják, egy-egy mozgólépcsővel, hogyan tud bejönni egy mentő vagy tűzoltó ha gond van?!! Továbbá a mai napig nem rendeződött a Haris-köz társasházak pincerészeinek a „centerhez” való csatolásával kapcsolatos ügyünk sem... Gondolom az önkormányzatnak nem is érdeke… pedig a tulajdonosok már a saját pincéjükbe a „beruházás” óta nem tudnak bejutni, a saját vízvezetékünkhöz sem!! Ezekért a területeket társasházak bérleti díjat sem kapnak. A beruházáson a munkások, mint egyszerű emberek elmesélték, se szigetelés se szellőzés nincs a helységekhez, csak a minimumot teljesítették egy 1994 építés engedély alapján!! És most 500 millióért árulják . A lakok már belefáradtak ebbe az állapotba, és a híresztelések szerint Kínai áruház és étterem készül ide a föld alá! Ez fogja igazán megdobni a belvárosi környezetett, egy Lipótvárosi Kínai áruház, ami a maga rendjével együtt, hozza majd a svábbogarakat és egyéb rágcsálókat.. Akkor mennyit fognak érni az ingatlanok, és az üzletek..
süti beállítások módosítása