Akciós friss levegő - köszszép!
2010. május 08. írta: városjáró

Akciós friss levegő - köszszép!

A Margitszigeten
mindig akciós
a friss levegő.

Hirdeti a zalaszentgróti kútakból nyert vízet forgalmazó kólakonszern plakátja.

Több dolgot nem értünk.

  1. Mi köze Zalaszentgrótnak a Margitszigethez?
  2. Mi köze egy erdei autóösvénynek a Margitszigethez?
  3. S mi köze a friss levegőnek az ársványvízhez?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr351982873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Luxusmoszkvicsslusszkulcs 2010.05.08. 10:17:48

Az egységsugarú fővárosi polgárnak Zalaszentgrót nem mond semmit, a Margitszigetet viszont ismeri. Meg azt sem tudja, hogy a NaturAqua honnan való. Az ásványvíz az olyan friss tiszta dolog, mind a levegő a természet lágy ölén Zalaszentgróton, ja nem azt nem ismerik, szóval a Margitszigeten. :) A kép meg... Most fotóztak volna valami csöves/bringóhintó/gumi futókör/vattacukor árus kombót a szigeten? :) Persze lehetett volna jó képet lőni a Margitszigeten is, de lehet, hogy ez az erdei út meg pont Zalaszentgróton van.

Egyébként a reklámnak nem az a lényege, hogy értelme legyen, hanem, hogy megvegyék a terméket. Jelszó: "Ha szereted a Margitszigetet NaturAquát iszol!" A reklámok legaljához a Humanic plakátokhoz képest ez még kispályás. "Nyugi csak a cipődet nézik!" = "Ronda vagy b.meg!" :)

retek. · http://csakaszepre.blog.hu 2010.05.08. 12:43:36

Amerikai vállalat, amerikai gondolkodás. A hülyének ez is jó mottóval a "De szép csillagos az ég esténként - igyál Naturcsapvizet" is kiplakátozható lenne.

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2010.05.09. 22:31:40

sztem ez kis csipkelődés: a Margitszigeti Kristályvíz a konkurens Pepsié, akik viszont januártól nem a Margitszigetről, hanem Albertirsáról palackozzák a Kristályvizet (ahonnan egyébként a legtöbb "sajátmárkás" víz is való)

na persze mindez csak tippelgetés...

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2010.05.09. 23:22:20

@~dá~: Igen, ezt olvastam én is. Kicsit abszturdnak is érzem egyébként, hogy egy százéves márkát így kidobjanak. Ezek az új termékek egyébként már inkább palackozott szódák. Ami nem feltétlenül baj - mert én sem akarom minden egyes pohárral kúrálni magam. De akkor már inkább veszem a noname termékeket, mert azok litere 26 Ft-ra jön ki.

Perillustris 2010.05.10. 00:17:48

4. Nem is igaz (sajnos).

H.Talán 2010.05.16. 12:38:18

A Naturaqua az egyik kólás cég terméke, a másik kólás cég pedig konkrétan a Margitszigeten termeli a Kristályvizet, úgyhogy lehet itt némi konkurrenciaharcra utaló momentum is abban, hogy a Naturaquat pont a Margitszigettel próbálják párosítani a tudatunkban...

H.Talán 2010.05.16. 12:42:22

Most látom, hogy ez már előjött....sorry
süti beállítások módosítása