Spórolós sávfelfestés az Andrássy úton
2010. május 07. írta: városjáró

Spórolós sávfelfestés az Andrássy úton


A héten megkezdték az Andrássy út burkolati jeleinek újrafestését. Fura ritmusban dolgozhattak a szakik, mert 5 nap alatt nem voltak képesek végére jutni a zebrák, terelővonalak, záró- és stopvonalak, előjelző nyilak, valamint megállóhelyek teljes felfestésének. Mitöbb még a vonalfrissítések méretét is elcsalták negyed hossznyival - arról nem beszélve hogy szemlátomást a festékfelesleget is a csapadékgyűjtő csatornába továbbították...

Biztos, hogy ilyen munkát kell végezni fővárosunk kiemelt sugárútján? Biztos, hogy az ilyen munkát át szabad vennie a megrendelőnek? Biztos, hogy ezt el is kell tűrni?
Ugye nem?!


egynegyed, ha zsebben marad


majd lebomlik, vagy nem

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr261982905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kétkedő · http://egypar.blog.hu/ 2010.05.08. 18:17:18

Mintha kezdő grefósok fújták volna.

EsGé 2010.05.11. 20:07:31

Kicsit off, de azért lehet, hogy ide is tartozik: az új Főutca útburkolati jeleit most festették fel harmadszor (legalábbis a József Attila előtti elég forgalmas szakaszon) de már megint kopnak. Nem tudom, hogy a kivitelezés sz@r, vagy a kövön nem marad úgy meg a festék, mindenesetre elég lehangoló. Máshol van a városban olyan hely, ahol díszkőre festettek és ha igen ott mennyire maradt meg?

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2010.05.11. 22:31:48

Örvendezzünk, van reá ok: itt legalább részben látszanak az útburkolati jelek :-(((
Mert sokfelé még néptelen aszfalt, tökéletes megvilágítás és elmerült szemlélődés esetén sem lehetünk biztosak benne: mit is akarhattak jelezni egykor :-(((((
süti beállítások módosítása