Somolygós negédesség - avagy Horváth kezébe adnák a gyeplőt.  Nem hagyhatjuk!
2010. március 01. írta: városjáró

Somolygós negédesség - avagy Horváth kezébe adnák a gyeplőt. Nem hagyhatjuk!

Hír:
Az MSZP fővárosi küldöttértekezlete pénteki titkos szavazásán Horváth Csabát választották a párt főpolgármester-jelöltjének - jelentette be a szavazást követően Burány Sándor, az MSZP budapesti elnöke. A jelölt 132 igen szavazatot kapott, 12 nem ellenében. A párt fővárosi közgyűlési listáját 118 igennel és 26 nemmel fogadták el.



fotó: internet

Hát kiderült. Azt a mókamikit akarja Budapest nyakába ültetni a már így is temérdek vétséget elkövető MSZP, aki már számos területen bizonyította sunyi mosolya mögöti tehetségtelenségét, hozzánemértését, hű kiszolgálását mindenfajta multinak, kapzsi globalista lobbinak. Volt ő már minden, csak akasztott ember nem - ahogy mondani szokás.
Aki ha megbukik kerületi polgármesterként máris jó lehet humánpolitikai főpolgármester-helyettesnek. Aki ha abban is alulmarad, máris helyt állhat Városüzemeltetési felelősként.  Aki ha abban is elsüllyed, máris jó lehet főpolgármesternek... Jolly Joker fickó ő, aki ha több ezert szavazattal meg is bukik kerületi polgármesterként, arcátlan mosollyan merne egy egész nagyváros Főpolgármestere lenni.

Főpolgármestereeeee? Egy olyan ember, aki még egy kerületet sem volt képes fejlődésbe vinni. Aki ellen ott szerveződtek a lakók, ahol csak érték. Aki üveggyöngyökért cserébe  újra és újra átpasszolta volna a rábízott kerülete maradék vagyonát is? Akit mindig csakis polgári ellenszerveződéssel lehetett rávenni a közös együttgondolkodásra? Aki szerint a civilek csak púp voltak a politikusok hátán?! Ez a somolygósan hamis figura lett az egyébként is morálisan totálisan halott MSZP főpolgármester jelöltje???? Nehogymár engedjük!

 

Akinek még maradt egy csöppnyi józansága, akinek csak fele annyira szelektív az emlékezete, mint a várost és az országot ma még irányítani próbáló pártoknak, az ezt nem tűrheti!

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr581798879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lesley · http://8ker.blog.hu/ 2010.03.01. 12:33:05

esélye sincs, nem értem, mit háborogsz
:)

Mélisande · http://melisandegyuruje.blog.hu 2010.03.01. 13:12:09

Miért csodálkozol, szerinted ép észre vall, hogy Gyurcsány Ferenc az országos választási lista 4. helyén tanyázik?
Bár mókamikit (hehehe) szerintem se választják meg.

Mocca · http://manzardcafe.blog.hu/ 2010.03.05. 16:42:04

elkeserítő és szánalmas, ugyanakkor aggasztó a maszop és a szadesz túlélési ösztöne!

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2010.03.05. 23:02:13

@manzárd café: Brzalom. Megy a harc a koncért. Csak ők tudják igazán, mit loptak/basztak el az elmúlt 20 évben Bp-en. Van mitől tartaniuk. De remélem belepusztulnak a választásokba mind egy szálig! Horváth meg különösen. Amit a 2. kerülettel 2002 és 2006 között tett - és tenni akart -, már önmagából politikai likvidálásért kiált.
süti beállítások módosítása