Királyhoz méltatlan utcakép - az idők végezetéig?
2009. november 27. írta: városjáró

Királyhoz méltatlan utcakép - az idők végezetéig?


Az e heti Helyi Téma cikke szerint 2010. május 15-ig fog csak megújulni a szétrohadt Király utca, s annak is csak az úttest része - mivel járdák rendbetétele (a korábbi koncepciókkal ellentétben) még ebbe a határidőbe sem fog beleférni. Hiába állította hónapkon át a projektfelelős Gergely József VII. kerületi alpolgármester a munkakezdést, idén tehát már nem lesz a 700 milliós utca rekonstrukciójából semmi. A több éve halogatott kivitelezést állítólag a VI. és a VII. kerület közösen végzi majd, így a kiskörút és a Holló utca között az Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatalé a terep, onnan a Nagymező utcáig pedig a terézvárosiaké.

És hogy miért épp jövő tavasz a legfrissebb(nek mondott) határidő?! Mert azt hiszik ezek a rosszéletűek, hogy az őszi választáskor mindenki a bugyijába vizel majd, ha meglátja a friss felújítást... Hát őszintén remélem, hogy nem így lesz!!!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr621553878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása