Balkánaán kiszállás!
2009. november 05. írta: városjáró

Balkánaán kiszállás!

Blogszerte forr a hangulat a belváros üzleteinek arculatáról. Akadnak, akik szerint minden jól van ahogy van, s kár a gözért - villanyvasút. Az józanabbak szerint azonban tarhatatlan, ami ma városszerte vizualitás téren tapasztalható. A Városjáró Blog is ezt a nézetet képviseli, ezért mindenfajta felütést örömmel fogad, mely rávilágít fővárosunk vizuális környezetszennyezésének tarthatatlanságára.

Ilyen intézményesített felültés-ötletekből lehet holnaptól (11.06.) szemezgetni a soha el nem készülő Dizájnterminál 18 órakor megnyíló Zavar? Tervezd át! című kállításán.

Nézzünk be hozzájuk minél többen, hogy ezeket itt lenn minél rövidebb ideig kelljen látnunk.
 

 


(VI. Teréz krt. 6.)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr851503527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danaz · http://www.autostat.hu/autos-forum 2009.11.09. 10:52:51

Én a kirakatok, táblák mellett általában úgy megyek el, hogy egy pillantást sem vetek rájuk, de ezek a ruhababák elég nagy igénytelenségről árulkodnak.

Vajon a bolt tulajdonosa azt hiszi, hogy ezeknek reklám értékük van?
süti beállítások módosítása