Parkolj magyar! - szabad a vásár
2009. szeptember 02. írta: városjáró

Parkolj magyar! - szabad a vásár


Néhány hónapja -
jogi és statikai aggályok miatt - a Terézvárosi Önkormányzat lezárta a gépkocsiforgalom elől a belvárosi Anker közt. A behajtást kőbakok kihelyezésével akadályozták meg. Ám a megoldásba hiba csúszhatott, mert a bakokat nem a Bajcsy Zsilinszky út vonalába tették ki, hanem 4 méterrel bejjebb, épp az Anker köz szélére. Így a szemfüles(?) autósok azonmód beparkolták a gyalogosáramlás területét. Mindezt ingyen és büntetlenül (mivel a fizetős zóna csak az Anker köz után indul).
 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr481354810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2009.09.02. 11:52:46

@~dá~: Lusták voltak leszedni a régi kötelező haladási irány táblát. Akércsak az Anker torkolatában a zsákutcát (no meg a parkolási zónásat).

Lesley · http://8ker.blog.hu/ 2009.09.02. 14:34:57

szegény belvárosiak meghalnának autó nélkül...!

aesculus · http://taj-kert.blog.hu/ 2009.09.02. 16:56:55

"jogi és statikai aggályok miatt" én hülye, azt hittem biztos sétálóutca lesz. Persze, mit is gondoltam, hiszen VI. kerületi vagyok, "ismerem" Verókékat, mint a rossz pénzt...

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2009.09.07. 11:50:10

@városjáró: tudom, h ez az "éhező, szívbeteg gyerekeknek mennyi vért adhattak volna ennyiből" esete, de basszus nem igaz, hogy egy tök jó kész táblát nem lehet leszedni és máshova felrakni, amikor kell... na mindegy
süti beállítások módosítása