Grádicsbontás Skáláéknál
2009. július 30. írta: városjáró

Grádicsbontás Skáláéknál


Miközben arról cikkezik (joggal) a sajtó, hogy életveszélyes betondarabok hullottak le a Nyugati téri felüljáró szerkezetéről, a népek felületesen elsiklanak a tér átellenes pontján zajló építkezésen. Jelesül a Skála Metró - egykoron az aluljáró szintjéről a terasz magaslatára vezető - csigalépcsőjének bontása felett. Noha a munkálatoknak bő fél hónapja be kellett volna fejeződniük, ami késik, nem múlik. Így remélhetőleg hamarosan egy letisztult funkciójú lépcsősor fogadhatja majd az áruház vásárlóit.


Nem így a tér buszvégállomásánál (m)álló - évek óta rohadó és pusztuló - nagytestvér esetében. Ám míg az előbbi munka magánberuházás keretében valósul meg, addig az utóbbi Fővárosi/Kerületi hatáskör alatt stagnál - hiába igérgetett vele kapcsolatban fűt-fát-virágot (s Kormányzati Negyedes világot) a kerület polgármestere. Talán ha kiprivatizélnék ezt is...  


Kép: Nagyvárosi rezonőr

 

(A tippért köszönet aesculus-nak)

0

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr361277921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

retek. · http://csakaszepre.blog.hu 2009.07.31. 00:36:26

Aha, szóval ezért van ott az a nagy felhajtás. Helyes! Egyébként tegnap pont a felüljáró alatt álltam és fotóztam, majd még aznap olvastam a cikket az életveszélyesen hulló betondarabokról. Szééép!

aesculus · http://taj-kert.blog.hu/ 2009.07.31. 22:00:31

Durva az a nyolcszog alaku lyuk az epuleten, ahogy kibontottak a lepcsot:) De a viccet felreteve, tovabbra is ugy gondolom, hogy a feluljarot le kene bontani. Ugy ahogy van...
süti beállítások módosítása