Budapesterek a világhálón - borsa.hu
2009. május 01. írta: városjáró

Budapesterek a világhálón - borsa.hu


A Fővárosfüggő olvasók pár éve még csak elszórtan találhattak Budapesttel foglalkozó szubjektív-objektív bublikációkat a világhálón. Szerencsére azonban mára egyre többen vagyunk, akik net-naplóink támájaként ezt a - néha kezelhetetlen, néha önsorsrontó, de mindezek ellenére (vagy tán épp ezért) nagyon is szeretett - nagyvárost tesszük meg. Ki építészeti értékeit kiemelve, ki élhetőségéért aggódva, ki pezsgésére figyelve, ki pedig rejtett hangulatait bemutatva.

A Borsa.hu zsurnalisztája ezen egyre bővülő budapesti blogger szekció képviselőinek járt utána. Bemutatva azok vágyait, reményeit, céljait és eredményeit. A megtiszetlő összeállításban a Városjáró blogja is teret kapott :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr121096882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása