Kis pesti szokásos
2009. január 31. írta: városjáró

Kis pesti szokásos

 

Rákóczi téri villamosperon december 6-án, egy baleset után:

 
Kép: 8ker.blog.hu

 

Ugyanaz a peron majd' két hónappal később:

 
Kép: Városjáró

 

A két fotót összeköti a KORLÁT. Kidöntötték, úgymaradt. Akárcsak két megállónyival délebbre a volt Kilián Laktanya oldalánál, vagy épp északabbra a Margit-híd budai hídfőjénél.
Budapest az átfutások városa. Az intézkedések bermudaháromszöge. Ahol a cselekvés nyomtalanul eltűnik - s marad helyében az értetlen közöny.

Az üggyel kapcsolatban természetesen megkerestem az - elvileg - érintett két cég ügyfélszolgálatát is (BKV, FKF). Amint befut a válaszuk, beszámolok róla.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr51913939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Percipán · http://magnasfertaly.blogspot.com 2009.02.14. 11:59:32

Kedves Érdeklődők!
A Civilek a Palotanegyedért Egyesület küldetésnyilatkozatában felvállalta az Európa Belvárosa Programmal kapcsolatos lakossági igények felmérését és összehangolását, valamint azt is, hogy civil résztvevőként mindezt közvetíti a döntéshozó önkormányzat felé. Az Egyesület ennek megvalósítása érdekében indította el a negyedben élő, dolgozó polgárok véleményének és igényeinek megismerésére a
PALOTANEGYEDI ESTÉK RENDEZVÉNYSOROZATOT,
amelynek alkalmait – a januári lakossági fórumon elhangzott igényeket is figyelembe véve – havi rendszerességgel rendezi meg.

A soron következő rendezvény 2009. február 25-én este lesz, bővebben a Mágnásfertályon!
süti beállítások módosítása