budapesti buhera 3. - nagyvárosi fuck
2008. október 16. írta: városjáró

budapesti buhera 3. - nagyvárosi fuck

 

Noha a Főkert szakemberei és a Főpolgármesteri Hivatal Környezetvédelmi ügyosztályának dolgozói évente magabiztos közleményekben próbálják megnyugtatni a budapestieket, hogy jó kezekben a főváros faállománya, mégis számos facsonk látványával találkozik aki Budapest közterületeit járja - s még több, rég megüresedett ültetési hellyel.

Néha valóban beteg fákat kell tövig visszametszeni, hogy gallyhullásaikkal ne okozzanak veszélyt a járókelőkre, ám még több esetben csupán gazdasági harc áldozatai lesznek Budapest közterületi fái. Hol egy építkező vállalkozás útjában állnak a több méter széles lombkoronák, hol reklámcégek profithajhász perspektívaháborújának esnek áldozatul életerős törzsek, hol pedig a hanyag, rosszul és befejezetlenül végzett közmunka eredményének.
 
Az alábbi néhány képpel e méltatlan helyzetet kívánjuk illusztrálni, mely oly jellemző Budapestre - Belvárostól Óbudáig, Zuglótól Lágymányosig, Angyalföldtől Hűvösvölgyig.

 

 

 
V. Bajcsy Zsilinszky út eleje                           VI. Bajza utca közepe


VIII. Üllői út (Klinikák)

 
V. Andrássy út eleje                                                           VI. Dózsa György út 84. (ING Irodaház)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr100683217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tda · http://tda.freeblog.hu 2008.10.26. 19:22:46

A Hermina úti középső fasort pár hete sikerült teljesen ledarálni. Pedig, úgy emlékszem, nemrég ültettek oda új csemetéket is.
süti beállítások módosítása