Városálom  2010
2008. szeptember 24. írta: városjáró

Városálom 2010

 

Meghívó érkezett hozzám a mai szájberpostával a Városálom 2010 csapatától!
 


Kép: retronom.hu

Október 4-én az Uránia moziban, egész napos rendezvény keretében vitatjuk meg a várostervezés, a környezetvédelem, a közlekedés, a kulturális élet lehetőségeit. A jövő Budapestjén: amilyennek szeretnénk, hogy legyen. Vendégeink a legjobb szakértők, előadók és városvezetők lesznek: azért jönnek, hogy közösen agyaljunk mindezen.

Ha időm engedi, köszönettel részt veszek a konferencián, és erre bíztatom kedves blogolvasóimat is!
Noha nem egy civil mozgalom rendezvényéről lesz szó, úgy gondolom, nem veszíthetünk semmit azzal, ha ellátogatunk rá. Eggyel őszíntébbek máris, mint a jelen városveztés eddigi bármely PR akciója volt.

Tehát október 4-én szombaton délelőtt 10 órától Uránia Filmszínház! Hadd ugorjon az a majom abba a bizonyos vízbe! Noha kezdem egyre jobban nem érteni, hogyhogy mindig csontra 2 évvel a helyhatósági választások előtt élednek fel ezek a budapestmegmentő szabadcsapatok? Talán jövő szombaton kiderül.

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr94679624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása