Ligeti szezon
2008. március 22. írta: városjáró

Ligeti szezon

Március 23-án 11-órakor lesz a Ligeti szezon megnyitója a városligeti FUIT sírkőnél. Ott lesz Weinek Leonárd Zugló polgármestere meg Horváth Csaba főpolgármester-helyettes is (aki, mint emlékezetes II. kerületi polgármesterként fontosnak tartotta volna üvegburával lefedni a Ligetet).

Esetleg fácse tú fácse meg lehetne kérdezni ezeket a jeles embereket arról, hogy miféle szezont is nyitogatnak itt meg évről évre, amikor a Liget állapota egyre kétségbeejtőbb.

Ahogy olvasom, idén a Liget Köztársaság beszéddel nem képviselteti magát. Mondjuk nem is csoda, hisz az ilyen megnyitókon kívül soha nem hallani róluk. Konkrét tevékenységük ugyanis - legalábbis a széles nagyközönség számára - ismeretlen.

Sajtómeghívó

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr36392051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása