Továbbra is zárva Réna
2008. február 21. írta: városjáró

Továbbra is zárva Réna

Ma megérkezett a Zuglói Polgármesteri Hivatal válasza a Sportaréna gyalogosközlekedésével kapcsolatban.

Sajnos nem jutottunk előrébb - az igazi hunyó maga az üzemeltető (lenne). Aki viszont már második hónapja képtelen válaszolni a megkeresésemre.

Ez ma Budapest. A felelősségmentesség Mekkája...

 

 

Tisztelt Bejelentő!


Tájékoztatom, hogy a Budapest XIV., Stefánia út 2. szám alatti Papp László Budapest Sportaréna melletti emelt szintű gyalogos tér ügyében küldött levelében foglaltakkal kapcsolatban megkerestem a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság Tűzmegelőzési Főosztályát, hogy vizsgálják meg, hogy a bejelentésben foglaltakkal kapcsolatban tűzvédelmi szempontból intézkedés szükséges-e.
A Tűzoltóparancsnokság levelében tájékoztatott, hogy az emelt szintű gyalogos térre, amely szabadtérnek minősül nem kell kiürítést tervezni, azt tűzvédelmi előírás nem követeli meg. Az üzemeltető a közönség, a tömegek közlekedésének irányát úgy választhatja meg, ahogyan azt a legbiztonságosabbnak tartja.


Üdvözlettel:
P.G.
építéshatósági
osztályvezető

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr31348508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rékuc · http://fika.blog.hu 2008.02.22. 23:48:23

elkeseritő... de lefogadom, hogy ha tömegszerencsétlenség lesz (bár ne lenne), akkor ők lesznek az elsők, akik majd egymásra mutogatnak és fejek hullását követelik, mertbezzeg.

Név: 2008.09.03. 00:21:56

Mert csúsztatnak, te meg bedőlsz nekik!

A válaszban a "gyalogos tér" kiürítéséről van csak szó, de a valós probléma az épület kiürítése a gyalogos tereken keresztül.
Azt kell megkérdezni, hogy ha a lezárt irányokban nem lehet elhagyni az épületet, és annak közvetlen környezetét, akkor mi van (nagy gáz).
süti beállítások módosítása