Oszlopdőlés - fedlaplyuk
2013. február 06. írta: városjáró

Oszlopdőlés - fedlaplyuk

Az Oktogon sarkán, az OTP-nél - feltehetőleg ütközés következtében - pár hete kidőlt az egyik parkolásgátló poller, ami beszakította a zebrához vezető járda burkolatát is. A dolgot tetézi, hogy az oszlop tövében fekvő (postai?) közműakna fedele is lyukas - bár ez utóbbi független a poller kidőlésétől. Körülbelül 1 éve ilyen. Egy időben ismeretlen jelölőbrigádok javítási szándékból ugyan körbejelölték, ám a elhatározást végül nem követte tett. A két sérülés így együttesen viszont már igencsak javítás érett párost alkot. 

okt1.jpg

okt2.jpg

A hibát bejelentettük a BKK-Közútnak és a Terézvárosi Vagyonkezelőnek is - hogy ne kelljen egymáshoz pingpongozniuk az ügyet, hogy az megoldódjék. Kíváncsian várjuk, sikerül-e rövid határidővel elvégezni a javítást.

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr15066535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jokkura 2013.02.07. 07:07:22

Isten malmai lassan őrőlnek, hát még a fővárosi/kerületi 'malmok'

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.02.09. 03:31:20

Ha jól látom, telefon. Ha majd az ázás miatt a a hivatalban sem lesz internet, akkor hamar meg lesz csinálva.
süti beállítások módosítása