Sugárúti padkörkép - naprakész
2011. október 17. írta: városjáró

Sugárúti padkörkép - naprakész


Nyár közepén írtunk az Andrássy úti padok szerencsétlen állapotáról. Úgy fest, a nyilvánosság erejével megtámogatott civil észrevételek elérték céljukat. A Főváros összeszedve magát, pluszforrást(?) biztosítva leányvállalatának a Főkertnek, felújíttatta a Sugárút külső szakaszának elkorhadt, szétmállott padjait. A többletforrásnak köszönhetően a padok mellé kutyaürülék gyűjtőket és csikktartókat is kihelyeztek a Főkert megbízottjai - ezzel is segítve a kulturált, tisztább Andrássy út kialakítását.

Reméljük sokáig használhatjuk a felújított utcabútorokat, és a későbbi fenntartásra is jut majd folyamatos figyelem - és forrás.


képek: Városjáró Blog
 
képek: Főkert Zrt.

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr593309423

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Te át mernél menni vakon a Károly körúton? 2011.10.17. 22:22:59

,,Az útszakasz átalakításánál nemcsak arra ügyeltünk, hogy több hely jusson a bicikliseknek és a gyalogosoknak, hanem a fogyatékkal élőkre is gondoltunk." Csakhogy mindebből egy szó sem igaz, nem kattognak, nem beszélnek a jelzőlámpák. Nézd m...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Comandante en Jefe · http://local.blog.hu/ 2011.10.17. 21:15:24

Nem figyeltem mostanság, a Vörösmarty sarkán még mindig ott van az a(z évekkel ezelőtt) félig kidöntött villanyoszlop?

innovation 2011.10.18. 09:01:09

Most már csak vigyázni kellene rá. A tinihordák ne barmolják szét, a hajléktalanok ne ott aludjanak, kéregessenek. Ha lehet, akkor ne a támlán ücsörögjenek a "nagy arcok"... Jó lenne, ha így maradna évekig.

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2011.10.18. 12:14:34

"Ember, küzdj és bízva bízzál!"

- csak sajnos rosszak a tapasztalataink és ráadásul Andersen is rég meghalt…

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2011.10.19. 10:15:56

Nos, tegnap este (akkor jártam arra) megnéztem a Bábszínház előtti útszakaszt. Valóan rendben van - reméljük, így is marad. Plusz karbantartás :-)
Kár, hogy nem turistaszezon előtt készült el. De lehet, hogy a régi beidegződés miatt: augusztusban éveken keresztül leamortizálták az Andrássyt. Még a közlekedési jelzőlámpák sem úszták meg :-(

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2013.02.21. 21:46:33

@városjáró: azóta sem pótolták. lehet hogy nem is volt rá szükség ott?
süti beállítások módosítása