Játékra hív a fülkehírmodnó
2009. április 24. írta: városjáró

Játékra hív a fülkehírmodnó


Ma délutáni városjárásom alkalmával egy színes szmájlikkal dekorált telefonfülkére bukkantam az Andrássy út elején. Az ajtón belépve egy frappáns játékszabály fogadott - várostörténeti kvízjátékra invitálva:

Járd be a belvárost, és keresd fel az összes pöttyös fülkét. Minden fülkében található egy kérdés amelyre, ha helyesen válaszolsz, megkaphatod a következő T*our fülke telefonszámát.

Az én fülkémben egy lokális kérdés szerepelt.

Mi épült volna a mai Gödör helyén?

- Disco
- Múzeum
- Színház

Sajnos a helyesnek vélt válasz melletti számot hiba hívtam, a vonal túlsó végén épp nem tartózkodott hozzám hasonló, játékoskedvű telefonáló. Így nem tudhattam meg a túlparti állomás feltalálási helyét.
De nem csüggedek, legközelebb újra próbálkozom. Hátha megtudhatom, mi lehet a helyesen tippelő fülkekalandorok végső, jól megérdemelt jutalma. :)

 

A papíros alján végül egy apró(bb)betűs rész zárta a fejtörőt

A játék egyetlen célja,
hogy felhívja a figyelmet
a telefonfülkék alternatív
újrahasznosítására!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr351084283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása