Korltátlan korlátoltság
2009. április 02. írta: városjáró

Korltátlan korlátoltság

Úgy látszik korlát témában havonta ír nekünk egy szívhez szóló levelet a BKV, hogy továbbra is rajta vannak az pótlásügyön... Miközben látványosan nem történik semmi.

Ma ugyanis az alábbi igéretet kaptam a BKV - immáron legfrissebben kinevezett - ügyfélszolgálat-vezetőjétől a több hónapja bejelentett problémával kapcsolatban. Cseppben a tenDer - ahogy mondani szokás. De attól még megoldandó feladat (s még csak nem is a legnehezebb).


egy a sok közül...

  


Tisztelt Utasunk!

Köszönjük, hogy észrevételével megtisztelte Társaságunkat. Elöljáróban elnézését kérjük a válaszadás hosszú átfutási idejéért, a megszokottnál lényegesen több megkeresés érkezik hozzánk, aminek feldolgozása a szokásosnál hosszabb időt vesz igénybe.

Tájékoztatjuk, hogy a levelében jelzett helyszínekre a korlátelemeket megrendeltük, rövid időn belül telepítésre kerülnek. A visszahelyezésig szíves türelmét kérjük.

Köszönjük, hogy időt és energiát fordított arra, hogy írjon nekünk, Társaságunk járművein kellemes utazást kívánunk Önnek.

Budapest, 2009. április 2.


Üdvözlettel: Keresztes Attila
ügyfélszolgálat-vezető

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr711041321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása