Vizesárok sztori, melyben senki sem felelős - saját maga szerint
2013. április 23. írta: városjáró

Vizesárok sztori, melyben senki sem felelős - saját maga szerint

Újabb fordulat vizesárok ügyben.

A BKK/BKV és a 2. kerületi önkormányzat után immáron az FCSM sem tekinti magát felelősnek a 61-es villamos mellett futó vízelvezető árok tisztítása, karbantartása és tulajdonlása ügyében. 

Évekkel ezelőtt ugyanezen árok melletti korlátok kapcsán zajlott le hasonló egymásra mutogatás. Úgy fest, a közszolgálati maszatolósdi azóta sem veszített lendületéből. 

fcsm kis.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr655243107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.04.23. 22:01:41

Bárcsak a tulajdonomat képző gépkocsimat se kellene karbantartanom.............

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2013.04.23. 22:35:12

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Biztos van bennem valami kis gonosz képesség folyton olyan jelenségekbe belefutni, amik túlmutatva az adott eseten a hazai közigazgatás zavaros, abszurd és balkáni jellegére mutatnak rá mindennél egyértelműbb módon.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.04.23. 23:36:28

@városjáró:

Az a baj, hogy egyre kevésbé szükséges ez a képesség.

És ezt nem azért írtam, mert javul a helyzet.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.05.01. 07:58:19

Tegnap a Budakeszi úton kipucolták az árkokat, kiszedték belőlük a több éves szemetet.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2013.05.02. 00:28:38

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Ezt még nem. És közben meglestem a Moszkva térit is - a villamosalagútban. Na, abban is ott rohad minden szar. Tán még halott német katona is... Talán erre is ki kéne találtatni egy új törvényt - visszamenőleg...

cyan 2013.05.04. 07:58:01

Most komolyan, a sikánban az árkot ki takarítja? Meg a rézsűt ki kaszálja? Mert néha megcsinálják. Na, annak kellene lejjebb is takarítani az árkot. A baleset megelőzése miatt is, a kanyarokba nem lát be a villamos vezetője, erre nyilván van valami szabály, előjelzés, szólnak a BKV/BKK-nak hogy a Heinrich István utca és Hűvösvölgy között melósok lesznek, óvatosan vezessenek. Legalábbis így képzelem. Én nem mehetek oda, hogy kaszálok egy kis füvet a nyulaimnak/lovaimnak (egyik sincs, de lehetne), a villamos meg elcsap.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2013.05.05. 17:00:50

Kitakarították. Mert elintéztem! A kerület volt az első aki pattintotta, ám végül mégis csak az ő saruk volt - képletesen és szó szerint is. Szép kis kis csapat - annyi szent.
süti beállítások módosítása