Kilyuggatott zsákutca - avagy budapesti buhera 4.
2010. január 14. írta: városjáró

Kilyuggatott zsákutca - avagy budapesti buhera 4.


Végleg megnyílt az áthaladás újbóli lehetősége a Paulay Ede - Nagymező utca kereszteződésében, vagy "csak" apránként széthordták a korábbi blokkot?

Nagyon nem mindegy. Mert ha az előbbi, akkor illett volna a megnyitással egyetemben helyreállítani a kereszteződés eredeti útburkolatát is. Ám ha "csak" az utóbbi, akkor viszont a korábbi zárást lett volna jó forró nyomon rendbetenni - ha máskor nem, hát épp a decemberi szoborállítás során. Ha már úgyis kivonultak a kivonulók...
 


A képek 2009. decemberében készültek

A fizikai lezárást biztosító virágládáknak egyébként még a Divatcsarnok nyári rekonstrukciója során kelt lábuk - a munkagépek szabad közlekedésének érdekében. A lezárást kiegészítő pázsitsávra fektetett vaslapok pedig az épületfelújítás után tűntek el végleg a kereszteződésből - krátert és sarat hagyva maguk után.

Mindennek idestova fél éve már. A féllegális behajtó azóta csúfitja az utcát és bonyolítja a közlekedést.

Kérdésünk az Önkormányzathoz: VAJON MEDDIG?
 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr551670831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2010.01.14. 18:11:58

Szégyenletes ahogy kinéz, ahogy ott hagyták az egészet! Pedig nem olyan nagy munka lenne-lett volna rendbe tenni!!!

Symbol Developer · http://www.symboltech.hu 2010.01.14. 21:24:51

Ezek olyan b***tt nagy gödrök, hogy egész tur-de-france csapat el tud benne tűnni. Beleesik és a kínai túloldalon jön ki.

Ez már vicc. Ukrajnában nincsenek ilyen rossz utak, pláne nem a belvárosban, pedig ott még hideg is van...
süti beállítások módosítása