Álomból valóság
2008. szeptember 09. írta: városjáró

Álomból valóság

Végülis mindegy, hogy a 2-es (4-es) metró sötét alagútjaiban milyen küllemű metrókocsik futnak majd, de mintha nem olyan Alstom kocsik készülnének lengyelhonban, mint amik közül annó választania lehetett a budapestieknek...

Persze lehet hogy tévedek - de ez kizárt dolog, mert nemtudom! :)

 

  Tervek...

 

 ...és a valóság

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr15655154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fukisunni22 2008.09.19. 07:57:54

Picit, mitha áramvonalasabb lenne a rajzon.

Lehet, hogy csak engem zavar a metróban az ülések ilyetén való elhelyezése? Látom, sajnos az újban is így marad. Ha tele van a szerelvény utasokkal és az ajtók környéke is megtelt, kénytelen az ember beállni az ülő utasok elé. Az ülő utas fejmagasságába az álló utas feneke kerül, ráadásul a tömeg miatt, max. kb 30 cm távaolságra. Ha épp ülök, kénytelen vagyok valakinek a sliccét, vagy a fenekét bámulni. Szerintem ez baromira kellemetlen, és ha már újítunk, ezen is lehetett volna változtatni. Bár az a gyanúm, hogy akaik tervezeték, megrendelték a szerelvényeket, ritkán(!) utaznak a reggeli csúcsban a metrón.
süti beállítások módosítása