szerbusz fidibusz
2008. augusztus 28. írta: városjáró

szerbusz fidibusz

Városzerte egymást érik a tiltakozó megmozdulások, aláírásgyűjtések a BKV most bevezetésre kerülő új paraméterkönyvének kapcsán. Pontosabban az abban szereplő új buszjáratok vonalvezetése okán.

Budafoktól Zugligeten át a Rózsadombig vágja ki a biztosítékot sorra a változtatási láz. Amit ha másért nem, de az előtájékoztatás totális hiánya miatt egész könnyen meg is lehet érteni.

Tiltakozó blogcsemege:

http://busz150.blogspot.com/  http://www.lob2008.extra.hu/

http://csendesutca.blogspot.com/

http://gaboraronutca.blogspot.com/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr53637051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boci 2008.08.28. 23:25:20

Persze, divat szidni a BKV-t, de amikor végre valahára a 90-es évekbeli nyirbálás és kapacitáscsökkentés után, a meglévő kapacitások átcsoportosításával új területeket vonnának be a tömegközelekedési lefedettségbe, akkor a jómódú autós lakók tiltakozásától hangos a média. Ez Magyarország, mindenki csak hőbörög, mindenki mindenhez jobban ért, de annak nem örülnek, hogy végre olyan helyen is lesz tömegközlekedés ahol évtizedekig nem volt.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2008.08.29. 09:11:20

Talán a szélesebb körú tájékoztatás, és az ott élők bevonása könnyebb elfogadottságot hozhatott volna. Nem tudjuk meg, mert nem volt ilyen. Talán majd máskor, másutt.

Xotifan · http://aronalul.blog.hu 2008.09.12. 23:01:07

Ez hülyeség! A GáborÁron pl. egy full forgalmas, zajos utca. Mit hőbörögnek? 15 percenként elmegy egy busz a 200 SUV között, ez fáj? Törökvész keresztirányban eddig BKV-val járhatatlan volt egészen a Kapy útig (29-es). Döbbenet.
süti beállítások módosítása