Félmegoldás - félsiker
2010. április 08. írta: városjáró

Félmegoldás - félsiker


Féleredmény egy féleszű fővárosban, ahol a félsiker már félelmetes fejlemény!

Hosszú hónapok...

...produktuma a Dózsa György úton.

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr411905480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2010.04.08. 22:17:17

Talán "féljemény" ? ;-)

Sajnos nem egyedi eset - ha netán az önkormányzatnak meg a többi illetékesnek kellene kifizetni a kórházi ápolás költségeit, meg a táppénzt, ráadásul kártérítést az ember munkaadójának (aki szintén kárvallotja lehet az ügynek - fogadjunk, hogy ez lenne a legvaskosabb tétel!) - akkor talán gyorsabban "begyógyulnának" a fedeleken ütött sebek.
Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy (legalábbis a belvárosban) a térfigyelők segítségével el lehetne kapni a bűnösöket...)
Persze ma még a közlekedést zavaróan tilosban parkolókat sem bírságolják meg ennek alapján :-(

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2010.04.14. 20:06:42

Végre kicserélték a hiányzó - és időközben másutt is beszakadt - fedlapokat. Mint kiderült egy helyi közös képviselő is tett bejelentést a dologról. S sok lúddal talán disznót győzhetünk!

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2010.04.14. 23:15:56

@városjáró: A közös képviselőnek van oka aggódni. Ha például a ház nem takarítja el a havat-jeget és valaki lábát töri elcsúszván s mindez bizonyítást nyer - úgy elméletileg fizethetnek, mint az a bizonyos katonatiszt.
Namármost ha mindez a Zelektromosművek vagy egyéb hasonló jellegű slendriánok miatt történék, azok viszont valahogyan kiügyvédelik magukat - a költségeit meg ránk hárítják tovább...
Az erősebb ku... mit nem mondanék ;-)
süti beállítások módosítása