Ha tél, akkor közműfedlap
2011. február 23. írta: városjáró

Ha tél, akkor közműfedlap

Az élet ismétli önmagát. Pedig fedlapügyben a fene se kérte meg rá...

Megint egy tél, megint egy több hete beszakadt közműakna fedél. S láss csodát, megint a Dózsa György út 92. előtt.

Bejelentésünket természetesen ezúttal is idejekorán megtettük. Most már biztosra menve közvetlenül a T-Com-nak címezve azt. Intézkedés, válasz "természetesen" ismét semmi.

FRISSÍTVE: ITT

Vajon megint hónapokig kell majd várni a cserére?!

 

A rossz konstrukció "meghálálja" a gondozatlanságot.

 

Mert sokaknak még Így is jó

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr662678687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kozka 2011.02.24. 09:31:16

Ne tudd meg mennyi ilyen van, de ezzel az eggyel en is talalkozok minden nap.

martin86 2011.02.24. 15:37:40

hát én az fkfnek írtam azzal a felkiáltással, hogy életveszélyes és hamar cselekedtek (1 hét). Megjegyzem van 2 érdekes helyzet:

1, Tátra-Szt. István sarok fedlapot először igen trehányul körbeaszfaltozták, most pedig felszedték az aszfaltot! Ki érti ezt?

2, pozsonyi út szt. István felé eső részét olyan minőségben burkolták, h az elképesztő! Konkrétan sódert hánytak oda egy kis kötőanyaggal.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2011.02.24. 17:09:25

@martin86:
Tavaly leleveleztem és -telefonoztam az FKF Rt-vel a dolgot. A bóján túl ÁLLÍTÓLAG nincs ráhatásuk a dologra. Legfeljebb szólnak a vélt fedlaptulajnak. A "vélt"-nek. Mert konkrátan nekik sincs utcaszintű adatuk az illetékességekről ÁLLÍTÓLAG.
Ezen az idei fedlapon egyébként UPC logó szerepel. De mivel tavaly ugyanezen az alapon lukra futott az ügy (PanTel és UPC logó a fedlapokon és T-Home kábelek odalenn), most rögtön a T-Home-nak írtam - 2 hete. De semmi.
Ma telefonon is próbálkoztam. És mi lett a reakció?
- Hát ha UPC van rajta akkor az nem a miénk...
- Tavaly is erre hivatkoztak kiskezijónapotkivánok, aztán mégiscsak a maguké volt. Idén vajon miért akarnám félrevezetni Önöket???? Nem lehetne mégis küldeni valakit a területre?
A válasz:
- Mi akkor sem küldhetünk ki senkit, hogyha nem a mi logónk van a fedélen!"

Agyam hangosan zakatol az értetlenségtől, de nem adom fel!

Újabb telefon a UPC-nek is. Kérdezik, tényleg az ő emblémájuk van a fedélen, mert adataik szerint a környéken nem ők szolgáltatnak. Természetesen igen! - felelem, bár valósznűleg ez nem garancia semmire.
Ügyintérő készséges marad, továbbítja a bejelentést a hibaelhárítók felé. Elkéri az elérhetőségem, hogy tájékoztatni tudjon az esetleges fejleményekről. Bár - mint mondja ismét - nem biztos hogy hozzájuk fog tartozni az ügy.
Most várunk. Hátha sikerül idén is a végére járni a dolognak.

Egy kérdés marad csak megválaszolatlan: Mi lesz, ha mégiscsak a T-home-hoz tartozik az inkriminált távközlési aknafedlap???

martin86 2011.02.24. 17:09:28

@városjáró: úgy érzem, hogy itt valami nem működik budapesten :) ez valami borzasztó! Hozzáteszem, hogy egy állampolgárral nem lehet ilyet csinálni! Itt alapvetően az fkf a hibás, nekik kell intézkedniük, ők a felelősök, nekik kell intézkedni!

Ezért írd meg nekik, hogy balesetveszélyes és intézkedjenek! Ha ezt megtetted, akkor bizony bizony felelősségre vonhatóak baleset esetén és hidd el ezt ők nem vállalják.

Még egyszer mondom, nem a te dolgod ezzel foglalkozni, ha megteszed, bár rendes vagy, de helyettük dolgozol!

martin86 2011.02.24. 17:14:26

és olyan nincs, hogy ők nem felelnek valamiért, csak le akarnak rázni
közterület, tehát felelnek érte!

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2011.02.24. 18:59:30

Az FKF-et most azért nem kerestem meg, mert a bóját kitették - és a tavalyi levelük alapján több nem várható tőlük. De nem gond, elküldöm nekik az egy évvel ezelőtti bejelentést újra, csak a fotót frissítem benne. Csak azt ne higgyék hogy spam :)))

Egyébként a blogom nagyrészt (sajnos) pont arról szól, hogy egy átlagember számára mennyire lehetetlen Bp-en az köz-ügyintézés.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2011.03.07. 23:22:27

Válasz jött a Telekomtól. Ezek a szánalmas marhák arra hivatkozva nem tudnak fedlapot cserélni hetek óta, hogy nem találják a címet. Annál jobban pedig hogy "Dózsa György út 92." még az atyaúristen se tudta volna jobban körülhatárolni nekik a fellelhetőséget. (Ráadásul két bejelentést is kaptak a hibahelyről, sőt telefonon is próbáltam hatni rájuk - konkrétan bediktálva a koordinátákat.)

Hiába, nem akarásnak leszarás a vége...
süti beállítások módosítása