Hídpilléri buhera 6 - reload
2011. február 22. írta: városjáró

Hídpilléri buhera 6 - reload


Emlékeznek? Tavaly tavasszal szóltunk először a Lágymányosi híd budai pillérének revesedéséről. Tibor hívta rá fel a figyelmet, hogy vészesen hullani kezdett a 15 éve épített híd támfalburkolata.

Nos, háromnegyed év kitartó semmittevése után megkezdődni látszik valamiféle helyreállítás - persze szigorú hazai buhera módján. Még egy újabb esztendő s rendbe is jön, aminek ennyire tán leromlania sem lett volna szabad.

De beszéljenek helyettünk inkább a képek, melyek nem csak "illusztrációk" - hanem maga a pestbudai rögvalóság.


2010. április


2010. június


burkolatbontó graffitimentesítés
2011. február

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr82678625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2011.02.22. 08:36:37

Mint ahogy két évvel ezelőtt vettem észre és fotóztam le az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, ahol sok járókelő ment, velem együtt, óriási darab esett le... de most úgyis építkezés folyik ott... körülötte, kíváncsi leszek tavasszal a Márc. 15 téren, ez meg lesz-e javítva... :)

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2011.03.20. 10:18:14

Tibor hírei szerint végre megkezdődött a pillérburolás javítása. A revesedést kiváltó vízesedést persze nem oldották meg...

lh6.googleusercontent.com/_bxuFkGTsLvI/TYXGJ28V9ZI/AAAAAAAAASc/Tg_ArpXKmjo/t%C3%A1mfall.jpg
süti beállítások módosítása