Homlokzatcsere
2008. november 25. írta: városjáró

Homlokzatcsere



Észrevették már kedves Olvasók, hogy a mostanában felújítás alatt álló Andrássy út 3-as számú ház (az egykori Saxlehner-palota) arcán nem saját ráncfelvarrási maszkja látható?



Szó se róla, a kölcsönvett arc se csúf, de bizony az egy szakasznyival feljebbről - az Oktogonról való.  Ugyanis a képen viruló háló eredendőleg a néhány hete ismét régi fényében látható Andrássy út 52. (az úgynevezett Haggenmacher-ház) renovációs lepleként teljesített szolgálatot.

A talány feloldására a Microstone Kft szolgálhat megoldással, mely cég egyéb munkái mellett e két ház homlokzattisztításáért is felel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr83788281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hundertbasser · http://forrasbp.freeblog.hu 2008.11.26. 21:57:37

hát ez állat :)

BDzsH · http://varoskepp.blog.hu 2008.12.15. 17:52:18

Ma cserélték ki a valódira! A blogolás ereje? :)

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2008.12.15. 21:03:16

Mármint hogy leszedték :)))) Készen lettek a homokfúvásos tisztítással. Szép lett. Tény és való. Csak ne tudnánk a ház kisíbolásos hátteréről... Egyik szemem sír, a másik meg üveg.
süti beállítások módosítása