Bérletelés felsőfokon
2008. május 17. írta: városjáró

Bérletelés felsőfokon

Két hét múlva kapható a megújított BKV-bérlet 

Olvasom, hogy ma (szombaton) kommünikét adott kis a nagytudású BKV (persze a saját honlapjukon egy szó sincs róla) a bankkártya méretű bérletigazolványok bevezetéséről. Szombaton, értitek?! Ezek normálisak vajon? A válasz evidens: NEM! Ezek kérem komplett dilettánsok. Antaltól Lucán át, Tárnoktól Füzesiig bezárólag. Csupa debil dodi.

Ráadául még véletlenül se szondáztatják meg az utasok között az új dijáznt. Minek is az?! Hátha ebből is kerekedhet egy jó kis bukta - amekkora spílerek odabent az Akácfában. És még van képük azt írni, hogy az új idők új szavára hallgatva fejlesztenek. Ezek? Ugyanmár, assetuggyák, hogy eljöttek otthonról...

 

UPDATE  05.19.  UPDATE

 

 

Itt meghallgatható Kiricsi Karola makogása az új bérletigazolványokról.

Olyan a csajszi, mint a legidegesítőbb eminens diákocska, aki a két szavas válasz helyett inkább egészmondatos semmivel akarja elkápráztatni a tanárt. A riporter viszont kis trükkel végre rákérdezett nála, hogy plasztiklapos lesz-e az új cucc, mire Kiricsi kimagogta neki hogy nem, ez is papiralapú lesz, és a "szelvényt ugyanúgy lehet majd csatolni hozzá, mint ahogy a korábbi igazolványnál működött". Ez utóbbi viszont a bannkártya formátumból fakadóan tuti hogy nem lesz igaz - vagy maga a bankkártyaformátum nem lesz az... Mégis ezt a leckét mondta fel ez a szerencsétlen szóvívő. Valószínűleg, mivel még ő sem látta azt, amiről beszélni volt kénytelen.

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr93474499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása