Majd ha már nem fagy!
2013. február 21. írta: városjáró

Majd ha már nem fagy!

A Fogaskerekű Szt. János kórház megállójának lepusztultságával kapcsolatos posztunk és bejelentésünk kapcsán megérkezett a BKK hivatalos válasza.

Az ügyfélszolgálat információi szerint a végleges helyreállításra csak a fagymentes idő beállta után lesz lehetőségük, mivel a feljáró oldalát a - korlátok talapzatának sérülése miatt - teljes mértékben vissza kell bontaniuk, és az egészet újra kell betonozni.
A posztunkban bemutatott lehullott szegélykövek a BKK szerint csak ideiglenesen lettek helyrerakva októberben és csupán a "viszontagságos időjárás miatt" mozdultak el ennyire, ahogy a korlátok hegesztése is ideiglenesen történt csak meg...

A BKK ígérete szerint az eredeti állapot visszaállítására legjobb esetben a fagyos időjárás után, tavasszal kerülhet sor.

fogas.jpg"az időjárás miatt"

Hogy mindezt a munkát miért kellett többlépcsőssé tenni, és hogy a baleset utáni normál hőmérsékletű hetekben miért nem volt mód a gyors javításra, sajnos nem derült ki a most kapott válaszból. 

A megálló állapotának alakulását mindenesetre nyomon követjük. Az ígért nagyjavítás megtörténtéről pedig természetesen beszámolunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr975096605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.02.22. 18:48:49

Ki válaszolt? Gál Mihály?

Jut eszembe, átkapcsolok egy kicsit régigálmihályra:

Faszom tele van, hogy ezek a buzi köcsögök csak lopják a pénzt, bazmeg otthon a fater emlékszem, hogy télen is meg tudta csinálni a táémfalat, és a rohadék szalainésmilliárdos picsába, ez nem lehet igaz, és ezért ennyit van pofájuk elkérni!!!!
Tűrhetetlen, hogy még nincsen kész!!!!

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2013.02.22. 22:18:49

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Formálisan nem - de ahogy tudom az ő kezén fut át mostanság minden utaspanasz. Úgyhogy nem lepne meg, ha mégiscsak ő lett volna. :)
De túlképp mindegy ki írja alá. A lényeg, hogy ne dumáljon mellé (sajnos ezúttal sem teljesen sikerült), és legyen kész gyorsan (hát kíváncsi leszek).

cyan 2013.02.26. 10:00:54

Szegény Misit ekézitek, pedig mekkora dilemmában volt, hogy menjen vagy csinálja tovább a Figyelőt. Aztán ment, hogy majd a BKK-nál milyen jól fog segíteni nekünk. Agymosás - > maszatolás megtanulása, átvétele - > bedarálás a nagy masszába.
Aki lázad, azt kihajítják, így inkább megalkuvó lett. Sajnálom.
süti beállítások módosítása