Lepukkanó Millenáris
2013. szeptember 25. írta: városjáró

Lepukkanó Millenáris

Hosszú idő után a minap ismét átsétáltam a Millenárison. Mindaz a lehasználtság ami ott van... elképesztő.

Ahhoz képes hogy hajdanán a fidesz zászlóshajója volt a terület, duplán kudarc a mai állapota. A halastó sötétzöld fertő, a parti köveken több éves nyálka ragad, a halakat lassan már radarral se látni. A járóutak kövei ránézésre az átadás óta nem voltak helyretéve, állapotuk rusztikus rendezetlenséggel biztosít terepet a bokaficamos hasraesésnek. A park füve számos helyen kikopva, a padok bőven festésre érettek.

Bezzeg a bérbe adható B épületben ezerrel megy a nagyrenova - még arra is külön kiskefés emberkét alkalmaznak, hogy a lecseppentett festékfoltok felmaródjanak a bejárat közeli kőlapokról... 

Nem lehetne két stadionépítés közé beiktatni ide is egy kis szinten tartást?!

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr845539947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.09.30. 09:20:38

Majd az ex-ipari minisztérium bontása után szerintem kap egy nagyrenoválást az egész.

Legalább is bízom benne.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2013.09.30. 09:29:12

Azt szeretem ebben az országban, hogy a legegyszerűbb feladatok megoldásait is simán képesek vagyunk évekre/évtizedekre talonba rakatni, mindenféle magasztos - soha el nem érhető - nagyberuházásokra hivatkozva. Ahelyett hogy pikk-pakk megoldanánk a dolgot.

Kívánom, hogy az ilyen mentalitást képviselők addig ne egyenek meleg ételt otthon, amíg a házuk közös képviselője ki nem festeti a ház cselédépcsőházának elvakolt pincelejáróját. De akkor is csak úgy, ha legalább 10 kifőzdétől hoznak mellé közbe(n)szerzési árajánlatot. A lényeg, hogy minden flottul rohadjon...

Fekete Dániel . · http://csakaszepre.blog.hu 2013.09.30. 21:59:31

Felújít, lepusztít, felújít, lepusztít. Kettő között haver jól jár.

cyan 2013.10.02. 18:01:11

Itt minden így készül. Felújításra, átépítésre, új építésére számolják csak ki a pénzt, fenntartásra, állagmegóvásra, fenntartó ember fizetésére sosem gondolnak, az sosincs benne a költségvetésben.

ildsisy 2013.10.06. 09:37:01

Pár éve (!!!) írtam róla én is, hogy a kövek mozognak, a tó vize nyáron poshadt stb. ... mindig azt mondom, ilyenkor ha valami lepusztul, nem történne meg, ha KARBANTARTANÁK!!! Régen, anno ilyesmi volt. Karbantartás. Csak ennyi kellene. :)

giorgio.nane 2013.10.07. 20:22:32

igazi telitalálat volt idehozni a vízgazdálkodásos ENSZ konferenciát, csak előre így fiúk...