Korlátoltságból jeles!
2009. március 02. írta: városjáró

Korlátoltságból jeles!

 

lenti korlát(ok) kidőlése után három hónappal ezt a választ volt képes kreálni többszöri megsürgetés után a nagytudású BKV:

Tisztelt Utasunk!

Tájékoztatjuk, hogy elektronikus formában küldött észrevétele alapján azonnal vizsgálatot kezdeményeztünk, azonban azt az Önnek visszaigazolt időn belül (30 nap - a szerk.) befejezni nem áll módunkban.
Válaszunkat a lehető legrövidebb időn belül megküldjük Önnek.
Addig is kérjük szíves megértését és türelmét.

Budapest, 2009. március 2.

Üdvözlettel:
Dúll Erzsébet
mb. ügyfélszolgálat-vezető

Hát jó! Innentől fogva lesz@rom én is ezt a Várost. Pusztuljon csak el. Ez az ő karmája. Ez az ő sorsa. Én kiszálltam! Franc se kell neki, nemhogy városvédelem, konstruktív városjárás, meg közérdekű bejelentés! Szarban szeret dagonyázni, ne gátoljuk hát benne!
Ezek után az vegyen a BKV-tól vonaljegyet, akinek hat anyja van! Parkoljon csak be mindenki abba a buszöbölbe, emelyikbe csak akar! Álljon csak rá a sínekre, ha arra van fontos dolga. S lehetőleg órák múlva jöjjön csak vissza - baseballütőkkel felszerelkezve.

Döntse ki mindenki az útjába eső első fát, ha netán zavarja a látképét! S ha kérdik mivégre, mondja azt, hogy tűzifának lesz.
Húgyozza csak telibe az első emlékművet amibe belebotlik, és követeljen 500 forintott attól, aki szóvá meri ezt tenni nála!
Hajtson csak be szemrebbenés nélkül a díszburkolatos sétálóutcákba, hadd porladjon az a kínai gránitlap.  
Lopja csak ki nyugodtan az első keze ügyébe kerülő egynyári virágokat - lehetőleg még a kiültetésük napján, hogy a privátkertjében még jól mutathason!
Dobálja csak szét a cigarettacsikket bátran, ahol csak épp véget ér a slukk, sőt vigyen oda magával még három dobozzal!
Ha ideje engedi, zúzzon még be néhány utasváró-üveget is - úgyis csak a macera van velük. Nyugtassa a tudat: szívességet tesz csak vele, nem kárt okoz. Úgy se számít!

Tenni? Ezekért? Mást? Maximum csilipaprikás lóf@szt a seggükbe - lehetőleg XXL-es méretben!

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr42975745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2009.03.03. 18:34:12

@Cigiző: Fel! De mostanra már kezdek lejárni :))) Mától már tényleg minden mindegy.

aesculus · http://taj-kert.blog.hu/ 2009.03.03. 18:50:22

Nem kellett volna Demszkyre szavazni...

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2009.03.03. 18:58:18

@aesculus: Hidd el, nem rajtam múlt. Én már 9 éve is Schmittre szavattam, pedig tudva tudtam hogy az is csak egy politikai pojáca. Itt a hozzállással van alapvetően a baj. Pontosan a hozzá nem állással.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2009.03.11. 11:52:45

Valami elindult korlátügyben. Tegnap délután ide-oda grasszáltak BKV-s műszakisok az inkriminált szakaszon. Sőt egy piros-fehér nejlonszalagot is kiraktak a Rákóczi téri megdőlt korlátra. Eközben persze újabbak dőltek be különböző karambolok miatt a vonalon (legutóbb pl. a Mester utcánál) - amik kijavítása gondolom újabb negyedéveket fog igénybe venni. Így viszont sosem fogja tudni utólérni magát a BKV karbantartó buherabrigádja - még ha a legkisebb közük is van a kiváltó okokhoz.

Mi lehetne a megoldás? Például kárigényt benyújtani minden egyes korlátdöntő autós felelősségbiztosítójához. A kötelező ugyanis épp emiatt kötelező. Hogy ne maradhassanak cserben a károsultak - legyenek azok autósok, vagy épp ingatlan- vagy objektumtulajdonosok.
süti beállítások módosítása