2. kerületi városvédők - tagtoborzó felhívás
2008. december 17. írta: városjáró

2. kerületi városvédők - tagtoborzó felhívás

 

Kedves Városvédő Polgárok! 

December 11-én a Budapesti Városvédő Egyesület adott otthont a Margit híd történetét és felújításának előkészítését ismertető előadásnak. Buzna Margit és Wild László bevezetője után Vizy László ismertette, milyen óriási munka van a mögött a törekvés mögött, hogy a felújítandó Margit híd visszakapja eredeti szépségét.


 
Budapest második legrégebbi hídjának, a Margit hídnak a felújítása hosszú évtizedekre meghatározza majd a főváros arculatát. Ezért fontos kérdés, hogy a felújítás után miként fog hatni a városrész környezetére, annak közlekedésére és arculatára.
Érdemes tehát összefogni, hogy a városlakók még időben szót emelhessenek a hídért, s kialakítható lehessen egy partneri kapcsolat a polgárok és a döntéshozók, kivitelezők között.

Ennek érdekében néhány lelkes városvédő szeretné létrehozni a Budapesti Városvédő Egyesület II. kerületi csoportját - nemcsak a Margit híd védelme, hanem a II. kerület egyéb értékeinek védelme és a kerület problémáinak megvitatása érdekében is.
 
A csoport alakuló ülését 2009. január 29-én csütörtökön 16 órakor tartják a BVE belvárosi irodájában (V. ker. Kossuth Lajos utca 14-16.), melyre a szervezők ezúton is minden érdeklődőt és támogatót nagy szeretettel meghívnak.
 
Remélhetőleg a felhívás minél több helyre elér, és sokan jelentkeznek majd hogy részt vegyenek a II. kerületi csoport megalakulásában és annak hatékony munkájában.
 
Jelentkezéseket a budapestivarosvedo@gmail.com címre várják a szervezők.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr20828858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása