Fordulat(?) a Nagymező utcában
2008. szeptember 22. írta: városjáró

Fordulat(?) a Nagymező utcában

Mint igértem, megpróbálam utánajárni a Nagymező utcai csatatér felőseinek.
A Terévárosi Önkormányzat városüzemeltetési osztályától az alábbi tájékoztatást kaptam az ügyben.
 
A jelzett helyen kialakított ideiglenes trolimegálló a BKV és a Főpolgármesteri Hivatal kezdeményezésére eredeti helyére a Radnóti színpad elé visszahelyezésre került. A megbontott díszburkolat helyreállításának előkészítése folyamatban van. A visszaépítendő gránitburkolat anyaga egyedi típusú, melynek megrendelése megtörtént, legyártását az anyaggyártó a munkálatokat végző kivitelező felé hosszabb átfutási időre vállalta, ezért késik a munka befejezése.
 
Ezúton köszönöm a Hivatal gyors reagálását. Bár egy kiscsit értetlenül állok a csúszás okai előtt. Az efféle burkolatok alkalmazásának ugyanis épp az volna a lényegük, hogy egy esetleges útfelbontás után könnyen és gyorsan lehessen helyreállítani a megbontott területet. Itt ezek szerint a felszedett köveknek lába kélt... Százezres (milliós?) tétellel károsítva az út kezelőjét - közvetve a város lakosságát.
 
Ettől függetlenül persze őszintén remélem, hogy a Pesti Broadway egykori mintaprojekteként átadott rövidke szakasz záros határidőn belül valóban rendeztet képet mutathat. És a jövőben jobban odafigyelnek rá, hogy ami drága pénzért lett, az legyen is.
 
(Az ügy alakulását természetesen nyomonkövetjük!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr30675388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása