Hűvösre tett Hűvösvölgyi út - avagy idén is elmarad a Hűvösvölgyi út burkolatcseréje
2008. szeptember 02. írta: városjáró

Hűvösre tett Hűvösvölgyi út - avagy idén is elmarad a Hűvösvölgyi út burkolatcseréje

Megérkezett hát a Főváros hivatalos válasza a Hűvösvölgyi út várható felújításával kapcsolatban.

Ajánlom szeretettel a II. kerület vezetőinek figyelmébe, valamint a kerületi honlap szerkesztőinek kezeibe. Nem utolsó sorban pedig Varga Előd Bendegúz (volt II. kerületi alpolgármester) és Vajthó Gábor (II. kerületi Városrendészeti Csoport  vezető)  uraknak, akik hosszú évek óta oly bőszen hivatkoztak a Hűvösvölgyi út  "mihamarabbi felújítására", amikor annak zöldsávján tapasztalt illegális parkolásra és zöldterületpusztításra hívtam fel figyelmüket, illetve kértem volna mindezek felszámolásában segítő közreműködésüket.

Jobb későn, mint soha tisztába kerülni az igazsággal. Legyen az határidő, vagy politikusi szavahihetőség...

 
 
Tisztelt Uram!
 
Hűvösvölgyi út:
2008. évben folytatódik a  Fővárosi Vízművek beruházásában  az ivóvízvezeték felújítása  a Versec sor Nyéki u. között. Várható befejezés: 2008 11. 05. Befejeződött (2008.08. 31) az 56- os villamos vágány felújítása. A gázvezeték felújítása 4  csomópontban (Riadó,-Furulya,-Szerb,-Nyéki u) jelenleg is tart. A Hűvösvölgyi út útfelújítására vonatkozó tervek  (a Budakeszi út Hidegkút között) elkészültek. A kivitelező személyére vonatkozó közbeszerzési eljárás folyamatban van. A Főv. Csat . Művek 2009. tavaszára jelzett még csatorna felújítást.
Természetesen az útburkolat felújítására csak az összes közművezeték felújítását követően kerülhet sor! 2009. évben, legkésőbb 2010-ben az út burkolat felújítása is elkészül. (A Budakeszi út felújítása is szerepel a programunkban!)
 
Tisztelettel:
Pavelka Zoltánné

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr33645632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2008.09.12. 12:05:14

2009 és 2010 messze van szerintem...
Ej, ráérünk arra még...

t3Ch · http://hunt3ch.wordpress.com/ 2009.04.01. 17:18:44

már tragédia milyen sz@r az út. A felfestést, már nem is csinálták meg... Zárójelben a járdaszigetet az akadémia előtt először megcsinálták, fél évre, majd legyalulták.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2009.04.02. 08:23:35

Ja. Pedig egy új közlekedésszervezéssel minimum három sávossá tetetnék már most is - pláne ha felújítják. És hát a szegélyek menti zöldsáv is... Rohadás.
süti beállítások módosítása