Szálelvarrások
2014. december 26. írta: városjáró

Szálelvarrások

Jó hír Erzsébetvárosból, hogy több mint négy esztendőnyi magárahagyottság után végre felöltöztették a Rákóczi út 22. épületének érdemtelenül lecsupaszított üzletsorát. Igaz, hogy a portál jelen kialakításának végül vajmi kevés köze lett az épület eredetijéhez, de azt kétségtelenül elmondhatjuk róla, hogy jobb lett, mint volt. És ez a mifajta "még mindig jobb mintha" országunkban felér egy krőzusi adománnyal. Fotó sorért KLIKK a képekre!

rak1.jpg2009-

rak.jpg2014

 

A VI. kerületben pedig két és fél év tötymörgő lesz@rom handabandázás után november elejére végre helyrepofozták Liszt mester viharkárt szenvedett terézvárosi szoborkompozícióját a róla elnevezett vendéglátóipari teresedés közepén. Mi mást is mondhatnánk rá, mint hogy job(b) későn, mint soha. 

2014 november (terezvaros.hu)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr86958529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása