Megálló átnevezési lista upgrade
2014. április 04. írta: városjáró

Megálló átnevezési lista upgrade

Az index fórumának "Utastájékoztatás" topikjában fberci jóvoltából hozzáférhetővé vált a BKK 2011 júliusa és 2014 márciusa között átnevezett megállóinak listája - melyért ezúton is köszönet jár! Ebből kiderül, hogy ez idő alatt bő 700 esetben módosították a megszokott és ismert neveket. Úgy, hogy az M4 átadása kapcsán elkövetendő változtatások még nem is szerepelnek a felsorolásban. Vagyis a kavarás és összezavarás messze nem állt le.

A lista innen tölthető le: Átnevezések 2011 - 2014

Rossz nyelvek szerint minderre - az érintett BKK-s dolgozók önigazolásán túl - azért is van szükség, mert a 6 Mrd forintért kiépített hi-tech FUTÁR program nem képes eligazodni a korábban kiadott - néhol összecsengő, de ennek ellenére könnyedén megkülönböztethető - megállónevek listái között. Vagyis nem a szoftvert alakította 6 Mrd-ért az élethez a BKK, hanem az életet akarja önmaga érdekében átírni... és átírni... és átírni...

Az ilyen lóhalála múlttörlés folyamán nem is csoda ha már ők maguk se tudják, merről is fúj a basszátszél. Még ha azt maguk akarják is fújogatni ránk.

0karolyi.jpgFrissen telepített BUBI terminál a több mint két éve átnevezett Károlyi utcában

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr975914019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása