Fantom jótevő fest útburkolati jeleket a kopott bringaútra?
2013. december 10. írta: városjáró

Fantom jótevő fest útburkolati jeleket a kopott bringaútra?

Lejtettem tegnap egy örömtáncot, hogy mégiscsak jó felé döcög itten a világ, hisz fél év múltán végre felfestették a Városmajor mellett futó gyalog- és kerékpárút évek óta hiányzó burkolati jeleit, erre fel mit fúj be a szél ugyanennek a napnak délutánján postaládámba a BKK-tól? Hát ezt a levelet.

Tisztelt Cím!

Hivatkozva a Társaságunkhoz 2013. november 26-án érkezett elektronikus levelére az alábbi tájékoztatást adjuk.

A burkolati jelek felújítására és új jelek létesítésére vonatkozó tervek kérésünkre még a nyáron elkészültek és át lettek adva a BKK Közút Zrt. munkatársainak kivitelezésre, azonban a nyár és az ősz folyamán felhalmozódott számos munka (forgalomterelési feladatok, például a 61-es villamos részleges pótlásához kapcsolódva végleges forgalmi rend módosítások, jelzőtábla kihelyezések stb.) miatt erre jelen év 3. negyedévében már nem tudott sor kerülni. Jelenleg az időjárás alkalmatlan a burkolati jel felfestéssel kapcsolatos kivitelezés elvégzésre, így ez várhatóan már csak jövő tavasszal fog megvalósulni.

A kivitelezésig szíves türelmét kérjük!

Budapest, 2013.12.09. 

Üdvözlettel:
Várkonyi Ágnes
Levelezési szakterületi vezető
BKK Zrt.

Nem furcsa kissé?! Számomra nagyon is!

Persze a lényeg a lényeg, hogy újra tiszta viszonyok fogadják Bel-Buda egyik legforgalmasabb bringaútvonalának közlekedőit. De a hivatali "fogalmunk sincs semmiről feeling" azért hagy némi kívánnivalót maga után...


képek

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr345683656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tízpercbringa · http://tizpercbringa.blog.hu/ 2013.12.11. 01:42:58

Ezt továbbra is úgy hívják pénzpazarlás.
Sárga festék semmit sem old meg. Főleg az olyan idióta pontokat,mint a fogas előtti labirintkorlát.
Kerékpáros közlekedésre alkalmatlan.
A szabálytalan táblázások fényében meg "tiszta" útviszonyokról beszélni röhej.
Egyébként 5-én este készülhetett.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2013.12.11. 08:50:17

@tízpercbringa: Hát azért annál jobb, mint mikor bringás / gyalogos össze-vissza bóklászott egymás területén. Most legalább látszik, kinek hol a helye. Hogy keskeny a pálya? Én is látom, de amíg nincs jobb - harcolja ki akinek érdeke -, addig itt kell megférni egymás mellett kulturáltan és a legkisebb konfliktussal.

Ennek az útiránynak - továbbra is vallom - nincs alternatívája az útpálya átépítése és a mellett futó fasorok valamint villamossín áttelepítése nélkül. Hacsak nem odabenn a majorban. De erre vonatkozó tervekről még csak pletyka szinten se halottam eddig. Via MK! :)))

D4D 2013.12.13. 00:16:31

Ezt nem egy amatőr csinálta éjjel fél kettőkor egy vödör festékkel meg két széles ecsettel.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2013.12.13. 09:54:09

@D4D: Persze hogy nem. Minden valószínűség szerint a BKK-Közút csinálta, amiről a BKK levelezőpajtásának fogalma sem volt, amikor elküldte a fenti magyarázkodó válaszát - hiszen a levél kiküldésekor a felfestés már meg volt csinálva...
süti beállítások módosítása