Mesebeszéd minden szinten
2011. november 02. írta: városjáró

Mesebeszéd minden szinten

Két ügy, két válasz. Megoldás?! Egyelőre talonban.

Astoria ügy

A BKK-közút válasza leginkább a hivatkozott dátumok fényében tanulságos - úgy tűnik, átfutásban verhetetlen csapat kezében a utastájékoztatás. Másrészt a megállóáthelyezések (korábbi) időpontja és a levélben említett munkafázisok közötti eltérés szempontjából is érdekes a kapott tájékoztatás.

 

Diós árok saga

A Hegyvidéki Önkormányzat téjékoztatásában is érdemes a dátumot figyelni! Egyrészt az email tényleges megküldésének időpontja a keltezéssel ellentétben október 28-dika volt - ami kissé furcsa átfutás egy elektronikus ügyintézés esetében. Másrészt a levélben említett "következő napokban" mindezidáig csupán egy kreszttáblát sikerült kihelyeznie az önkormányzatnak, az alapmegoldást jelentő korláttelepítést továbbra sem valósították meg.

Tanulságok? Jó munkához idő kell! Rosszhoz meg még több.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr853348693

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dizájnbunkók Budapest Belvárosában 2011.11.03. 15:15:14

Sokba került, sosem működik rendesen és igazi bunkóság a vakok számára – mi az? Az ötödik kerület egyik turistalátványosságának kikiáltott, Szabadság téri interaktív szökőkút. Nagyot álmodott a belvárosi píárpolgármester és csapata, csicsás ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása