Bajza festve
2011. június 17. írta: városjáró

Bajza festve

Örömmel láttuk, hogy 17-dikére virradóra lefestették a Millfav Bajza utcai lejárójának egy év után pótolt korlátsorát. Sőt a lejáró kiegészítő elemeinek - várható újrafestési - alapozását is elvégezték. Észervételünk, íme, elérte hatását. A festetlenség értetlensége tehát megoldódott. Örülünk, hogy cikkünkkel segíthettük a gördülékenyebb városüzemeltetést!

A lakatosmunka minőségével azonban továbbra sem vagyunk elégedettek. És a magunk részéről nem hiszünk annak az urbánlegendának sem, miszerint azért kellett egy évet várni a lejárókorlát helyrehozatalára, mivel hogy újraöntötték azokat.  Ahogy mondottuk, ebben továbbra sem hiszünk, de természetesen meggyőzhetőek vagyunk. Hiteles dokumentációval alátámasztott ellenkező tartalmú szakvéleménynek blogunk örömmel helyt ad! 

Korlát új köntösben

Akad persze még tennivaló: szemeteskosár újrafestése, ideiglenes furatok glettelése, üveglapok hiányzó tartókonzolainak pótlása, védőüvegek visszahelyezése. De valami végül csak beindult. Van remény!

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr152994006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2011.06.18. 21:10:18

A szűk lejárót tovább szűkítő korlátok maradtak. A papírkosár a "belső" oldalon maradt - tovább szűkíti a teret, de legalább nem sodorhatják el a biciklisek - akik előszeretettel használják a "galambsétányt", holott a díszkő nem igazán kerék-kompatibilis.

Alf (törölt) 2011.06.20. 16:31:46

főnök, az oszlopot fessük, vagy ne?
fössed, fiam... milyen oszlopot?

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2011.06.20. 21:51:52

@Alf: @Mormogi Papa:
Meg kell, hogy védjem a festőemberkéket. A korlátok és az oszlop ugyanis nem volt lealapozva, így csak előkezelés után érdemes színt vinni rájuk. Ezért lettek szürkék első körben. Legalábis nagyon remélem...

máccé 2011.06.22. 01:03:19

jól látom, hogy a feljáró kapaszkodója nem az eredeti, hanem valamilyen króm cső?

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2011.06.22. 02:11:51

@máccé: nem króm, csak le van kenve alapozóval.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2011.06.24. 18:50:58

Lefestették végig, de a hegesztési buhera maradt. Kis pénz, kis foci - és nagy beleszarás.
süti beállítások módosítása