Elporladó közművek - avagy a fedlap halála
2010. március 03. írta: városjáró

Elporladó közművek - avagy a fedlap halála


Az idő és az időjárás nem kímélik a díszkövezett közműfedlapokat sem. Évek hosszú sora alatt elkorrodálnak ezek is. Ez történt a terézvárosi Dózsa György út 90/92 előtti hözműaknák burkolatával is. Fedlapjuk szétmállott az idők súlya alatt. Van ez így. 

De hogy a sérülés tényét jelző lakossági bejelentés után több héttel még mindig kerülgetnie kelljen az egyszerű városjáróknak az időközben konkrétan életveszélyessé vált aknákat... Nos, az már több, mint bosszantó.

Tudjuk, a többszintű ügyintézés, a makacs hierarchia, és a kisszerű odanemfigyelés erős hagyományokkal bír kies e fővárosunkban. Mégis jó volna megérnünk, hogy végre végére járjanak a fedlapcserék kusza ügyeinek az arra hivatott cégek (Invitel, Magyar Telekom) és hivatalok (FKF Zrt).


TÉL...


...TAVASZ

 

NYÁR?!

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr701805908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása