Menesztették a Főkertes Kocsist
2009. május 19. írta: városjáró

Menesztették a Főkertes Kocsist

Felmentették a Főkert-vezért
2009.05.19. 16:41 - Index, MTI


Érdemi indoklás nélkül felmentette kedden a Fővárosi Közgyűlés Gazdasági Bizottsága a Főkert Zrt. vezérigazgatói tisztsége alól Kocsis Lászlót.


A 16 éve vezetői tisztségben dolgozó Kocsist Hagyó Miklós (MSZP) és Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) főpolgármester-helyettesek helyszíni előterjesztése alapján, az MSZP-SZDSZ-képviselők szavazataival váltották le, közölte Bagdy Gábor (KDNP) a testület zárt ülése után.


Az ülés előtt a bizottság szocialista tagjai Hagyó Miklóstól és Steiner Pál MSZP-frakcióvezetőtől tájékoztatást kaptak a vezetőváltással összefüggő kérdésekről.


A Főpolgármesteri Kabinet hétfői ülésén nem esett szó a vezérigazgató menesztéséről. Az SZDSZ-képviselők hétfőn értesültek a vezetőváltási szándékról, mondta Halmágyi Judit az MTI-nek.

Kapcsolódó újabb cikk:
A Főkert-vezér nem tudja, miért kell mennie

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr181131815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

retek. · http://csakaszepre.blog.hu 2009.05.19. 20:27:21

Hoppá, hoppá! :-)
Bízom benne, hogy ez a lépés a növényzet javára válik majd.
süti beállítások módosítása